Tuotteet ja Palvelut

Kiurunkankaan majoitus sijaitsee Sievin kirkonkylällä Pohjois-Pohjanmaalla. Lähimpään kaupunkiin Ylivieskaan on matkaa 24 km, Kalajoelle 60 km ja Kokkolaan 70 km. Maatilamajoituspaikkamme on kahden risteävän tien läheisyydessä: Kokkola-Kajaanitie 25 ja Kauhava- Ylivieska 63. Reittineuvontaa saat soittamalla meille.

Oletpa sitten vain läpikulkumatkalla tai tulossa viettämään viihtyisää lomaa maalle, tarjoamme tasokasta yösijaa ruokapalveluineen.

Hintaan kuuluu petivaatteet ja pyyhkeet. Sauna on asiakkaiden käytössä iltaisin.

Maaseutumatkailupaikkamme Kiurunkangas idyllisine ympäristöineen tarjoaa mahdollisuuksia ulkoiluun metsäteillä- ja poluilla. Tilossamme voidaan järjestää erillaisia viriketoimintatapahtumia ehdotuksestanne. Ottakaa yhteyttä asiaan liittyen. Harrastusmahdollisuuksia lähistöllä tarjoaa Louet- laskettelurinne ja tanssipaikka Urjanlinna.

Pitopalvelutoimintamme tarjoaa ruokapalveluja sekä isoihin, että pienenpiin juhliin. Saatavilla myös vuokra-astioita, suunnitelmia ja toteutuksia juhlajärjestelyihin ja koristeluun. Kun suunnittelet juhlia, kokouksia tai muita kokoontumisia, ota rohkeasti yhteyttä.

Kaunista kesää teille toivottaa Jussilanväki Kiurunkankaalta!